Praktisch

Praktisch

WANNEER


WingsPro loopt van januari 2019 tot juni 2019.

 

Innovatieproject

Het innovatieproject wordt uitgevoerd doorheen de looptijd van de opleiding. Gemiddeld wordt hier 400 uur aan gewerkt, afhankelijk van het project kan dit afwijken. 

 

Innovatiebootcamps

De innovatiebootcamps gaan steeds door op vrijdag (13u30-19u) en zaterdag (9u-16u):

Bootcamp 1: 18-19 januari, Gent 

Bootcamp 2: 15-16 februari, Hasselt

Bootcamp 3: 17-18 mei, Leuven

Collectieve Pitchingdag: medio juni 

 

Technologische keuzemodule

Afhankelijk van het gekozen onderwerp

PRIJS


De prijs voor WingsPro is 4900 euro. Dankzij subsidies van VLAIO is dit reeds de gereduceerde prijs. Hierdoor is gebruik van de KMO-portefeuille niet mogelijk. 

WAAR


Innovatieproject

De coaching van het innovatieproject wordt voorzien door de universiteit die het dichtst bij de uitvoerplaats is gevestigd.

 

Innovatiebootcamps

De innovatiebootcamps worden Vlaanderenbreed georganiseerd, om onderlinge samenwerking en netwerking te bevorderen. Deze tweedaagses gaan door in Gent, Hasselt en Leuven. Overnachten op vrijdag is mogelijk; accomodatiesuggesties kunnen worden aangevraagd. 

 

Technologische keuzemodule

Je kan kiezen uit het aanbod van alle universiteiten, afhankelijk van je persoonlijke opleidingswens. Je coach kan je hierin wegwijs maken. 

GETUIGSCHIRFT


Deelnemers die de opleiding succesvol hebben afgerond, krijgen een getuigschrift van de permanente vorming WingsPro. De evaluatie van de opleiding gebeurt aan de hand van de leerdoelstellingen van de opleiding. Het getuigschift wordt uitgereikt in naam van alle universiteiten.