Modules

Verkort traject

Is het volledige programma van WingsPro voor jou te intensief? Dan kan je aparte opleidingsonderdelen volgen die jij interessant vindt. Je hebt de mogelijkheid om in te schrijven voor: Optie 1: Drie volledige bootcamps

Je volgt enkel de drie volledige innovatiebootcamps, waarbij je aan de hand van inspirerende sessies en workshops je innovatiepotentieel versterkt.

Wanneer en waar

  • Vrijdag 13 en zaterdag 14 september, Gent
  • Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober, Hasselt
  • Vrijdag 17 en zaterdag 18 januari, Leuven

Prijs

€3500 excl. btwOptie 2: Leerlijn Business Model Canvas

Je volgt enkel de sessies Business Model Canvas en Value Proposition Canvas. Je leert je innovatieproces te organiseren zodat je innovatie beantwoordt aan de noden van de markt. De focus ligt op eerlijke en bruikbare feedback vergaren. Hierbij werk je beide canvassen uit rond een eigen case.

Wanneer en waar

  • Zaterdag 14 september, Gent
  • Vrijdag 18 oktober, Hasselt
  • Vrijdag 17 januari, Leuven

Prijs

€1850 excl. btw

Optie 3: Sessie Probleemdefinitie en User Centered Innovation

Je volgt enkel de sessies Probleemdefinitie en User Centered Innovation. Je wordt uitgedaagd om outside of the box te denken zodat je innovatie beantwoordt aan de uitdagingen van de toekomst. Hierbij staan de stakeholders centraal: welk probleem wil mijn innovatie oplossen? Wie help ik hiermee? Wat is voor hen belangrijk?

Wanneer en waar

  • Vrijdag 13 september, Gent

Prijs

€650 excl. btw

Optie 4: Sessie Budgettering

Je volgt enkel de sessie Budgettering. Je leert hoe je het financiële overzicht van je project behoudt en hoe je je budget strategisch plant. Nadat je de basisprincipes van budgettering hebt aangeleerd, werk je in groep een eigen case uit. 

Wanneer en waar

  • Zaterdag 19 oktober, Hasselt

Prijs

€650 excl. btw

Optie 5: Sessie Overtuigingstechnieken en Pitching

Je volgt enkel de sessie Overtuigingstechnieken en Pitching. Je leert om je publiek te analyseren om zo efficiënt mogelijk en met resultaat te communiceren over je project. 

Wanneer en waar

  • Zaterdag 18 januari, Leuven

Prijs

€650 excl. btw

Indien u wenst in te schrijven voor een van bovenstaande opties, gelieve contact op te nemen met Ruth Van Winckel (ruth.vanwinckel@ugent.be, 09 264 40 02), de opleidingscoördinator van WingsPro.


Ter info: deelnemers die enkel een onderdeel van de opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de VLAIO-subsidie. Hierdoor kan u wel beroep doen op de KMO-portefeuille.