Praktisch

Praktisch

WANNEER

WingsPro wordt niet ingericht in academiejaar 2022-2023.

WAAR

Innovatieproject

De coaching van het innovatieproject wordt voorzien door de universiteit die het dichtst bij de uitvoerplaats is gevestigd.

 

Innovatiebootcamps

De innovatiebootcamps worden Vlaanderenbreed georganiseerd, om onderlinge samenwerking en netwerking te bevorderen. Deze tweedaagses gaan door in Gent, Hasselt en Leuven. Overnachten op vrijdag is mogelijk; accommodatiesuggesties kunnen worden aangevraagd. 

 

Technologische keuzemodule

Je kan kiezen uit het aanbod van de organiserende universiteiten, afhankelijk van je persoonlijke opleidingswens. Je coach kan je hierin wegwijs maken. 

PRIJS

De prijs voor het volledige traject WingsPro bedraagt 4900 euro. Deze deelnameprijs omvat de coaching, lessen, het lesmateriaal en de catering. Je kan ook deelnemen aan afzonderlijke sessies. De prijzen daarvan vind je op deze pagina. 

GETUIGSCHIRFT

Deelnemers die de opleiding succesvol hebben afgerond, krijgen een getuigschrift van de permanente vorming WingsPro. De evaluatie van de opleiding gebeurt aan de hand van de leerdoelstellingen van de opleiding. Het getuigschift wordt uitgereikt in naam van alle deelnemende universiteiten.