Stel je eigen programma samen

Stel je eigen programma samen


We bieden de mogelijkheid om je programma aan te passen aan je eigen professionele en persoonlijke opleidingswens.  Je kan het volledige programma volgen, enkel de innovatiebootcamps of enkel inschrijven voor de aparte sessies die jij interessant vindt. 

Volledig programma

 

Je werkt je eigen innovatieproject uit en krijgt hierbij individuele, persoonlijke coaching. Daarnaast volg je de drie innovatiebootcamps waarin je concrete kennis en tools krijgt aangereikt om je innovatieproject te ondersteunen. Je kan (optioneel) ook een technologische keuzemodule volgen. 

Prijs: €4900 excl. btw

Drie volledige innovatiebootcamps

 

Je volgt enkel de drie volledige innovatiebootcamps, waarbij je aan de hand van inspirerende sessies en workshops je innovatiepotentieel versterkt.

De inhoud en timing van de bootcamps vind je op deze pagina terug.


Prijs: €3500 excl. btw

Aparte sessies

 

Je kan je ook inschrijven voor de aparte sessies van de innovatiebootcamps.

Leerlijn Business Model Canvas

Je volgt enkel de sessies Business Model Canvas en Value Proposition Canvas. Je leert je innovatieproces te organiseren zodat je innovatie beantwoordt aan de noden van de markt. De focus ligt op eerlijke en bruikbare feedback vergaren. Hierbij werk je beide canvassen uit rond een eigen case.

Data: 

  • WingsPro wordt niet ingericht in academiejaar 2022-2023.


Prijs: €1850 excl. btw

Sessie Financieel plan

Je volgt enkel de sessie Financieel plan. Je leert hoe je het financiële overzicht van je project behoudt en hoe je je budget strategisch plant. Nadat je de basisprincipes van budgettering hebt aangeleerd, werk je in groep een eigen case uit. 

Datum: 

  • WingsPro wordt niet ingericht in academiejaar 2022-2023.


Prijs: €650 excl. btw

Sessie Probleemdefinitie en User Centered Innovation

Je volgt enkel de sessies Probleemdefinitie en User Centered Innovation. Je wordt uitgedaagd om outside of the box te denken zodat je innovatie beantwoordt aan de uitdagingen van de toekomst. Hierbij staan de stakeholders centraal: welk probleem wil mijn innovatie oplossen? Wie help ik hiermee? Wat is voor hen belangrijk?

Datum: 

  • WingsPro wordt niet ingericht in academiejaar 2022-2023.


Prijs: €650 excl. btw

Sessie Overtuigingstechnieken & Pitching

Je volgt enkel de sessie Overtuigingstechnieken en Pitching. Je leert om je publiek te analyseren om zo efficiënt mogelijk en met resultaat te communiceren over je project. 

Datum: 

  • WingsPro wordt niet ingericht in academiejaar 2022-2023.


Prijs: €650 excl. btw

De opleiding is erkend in het kader van het Vlaams Opleidingsverlof, de hervormde versie van het Betaald Educatief Verlof. Alle informatie en de algemene voorwaarden waaraan u moet voldoen vindt u hier.